Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 245 917 di en wo 9.00 – 12.00 uur
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar overzicht

Online training vrijwilligers thuisadministratie & formulierenbrigades: Zó los je zorgverzekeringsschulden op!

31-12-2023
00:00
Online

Wil jij als vrijwilliger meer kennis krijgen over het herkennen, oplossen en voorkomen van zorgverzekeringsproblemen? Meld je dan aan voor een gratis training van Zorgverzekeringslijn. Zodat jij jouw cliënt nog beter kan ondersteunen in het aanpakken van hun zorgverzekeringsproblemen.  


Zorgverzekeringslijn is een initiatief van het ministerie van VWS.


Zorgverzekeringslijn geeft als hét expertisecentrum onafhankelijk advies en praktische tips voor het oplossen van financiële zorgverzekeringsproblemen. Dat doen we gratis voor consumenten en hulpverleners in het sociaal domein.


Volg onze gratis online training ‘Zó los je zorgverzekeringsschulden op!’


Deze training is speciaal ontwikkeld voor vrijwilligers die mensen ondersteunen met hun thuisadministratie. In 2022 werd deze training gewaardeerd met gemiddeld een 8,7! We leggen uit hoe iemand als wanbetaler wordt aangemeld bij het CAK, en hoe jij die persoon kan helpen van de verhoogde premie af te komen. Of hoe jij iemand kan helpen met het afsluiten van een zorgverzekering. Bijvoorbeeld voor mensen die onverzekerd zijn geraakt of die recent in Nederland zijn komen wonen of werken. We bespreken wat polissplitsing is en wanneer dit zinvol is. We gebruiken voorbeelden uit jullie dagelijkse praktijk. En natuurlijk is er veel ruimte voor het stellen van vragen. 


Op verschillende data geven we open onlinetrainingen.


Deze volg je individueel via MS Teams. Op onze website kan je het actuele aanbod met data vinden. Aanmelden doe je ook via onze website. 

  • Uiterste inschrijf datum: 2023-12-31
Zorgverzekeringslijn logo

Zorgverzekeringslijn

Zorgverzekeringslijn is een initiatief van het ministerie van VWS. Zorgverzekeringslijn geeft als hét expertisecentrum onafhankelijk advies en praktische tips voor het oplossen van financiële zorgverzekeringsproblemen. Dat doen we gratis voor consumenten en hulpverleners in het sociaal domein.

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!

Andere datums

Er zijn op dit moment geen datums voor deze training beschikbaar.