Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 245 917 di en wo 9.00 – 12.00 uur
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar Nieuws

Uitslag: Het Compliment van Drenthe

Gepubliceerd op:

De vrijwilligers van Stichting Sport en Spel Phihezo hebben vandaag van de jury ‘Hét compliment van Drenthe’ ontvangen. Bij deze waardering hoort een bedrag van 3.000 euro waarmee de stichting iets extra’s kan doen. Gedeputeerde Yvonne Turenhout reikte Hét compliment uit in het provinciehuis in Assen.

 

Al sinds 1976 zet Stichting Sport en Spel Phihezo zich in om mensen met een verstandelijke en/of visuele beperking in Hoogeveen en omstreken toegang te geven tot sport en spel. Een team van maar liefst 140 vrijwilligers zet zich in om de 120 deelnemers één-op-één te begeleiden bij een breed scala aan activiteiten. Het aanbod is zeer divers, van volksdansen tot spinning. Dit alles draagt bij aan de missie om plezier en ontspanning voor de deelnemers te creëren. In het juryrapport benoemt de jury dat deze groep vrijwilligers veel aandacht heeft voor gelijke kansen.

Doe ertoe tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet 2024

30-01-2024
Op 15 & 16 maart organiseert het Oranje Fonds voor de 20e keer de grootste vrijwilligersactie van Nederland NLdoet. Op deze dagen zijn…
Lees meer over Doe ertoe tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet 2024