Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 245 917 di en wo 9.00 – 12.00 uur
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar Nieuws

Inventarisatie onder organisaties Aa en Hunze over vrijwilligers

Gepubliceerd op:

Twee jaar corona maatregelen hebben er voor gezorgd dat een groot aantal vrijwilligers (tijdelijk) is gestopt met vrijwilligerswerk. Een tekort aan vrijwilligers kan gevolgen hebben voor het voortbestaan van verengingen en stichtingen in onze samenleving. En daarmee kan het ook gevolgen hebben voor de sociale verbinding in wijken, buurten en dorpen. 

De gemeente Aa en Hunze en het VIP willen graag weten hoe het met de organisaties in de gemeente gaat op het gebied van vrijwilligers. En waar mogelijk willen zij organisaties ondersteunen bij de (huidige) vraagstukken rondom het werven van vrijwilligers. De gemeente Aa en Hunze en het VIP houden een inventarisatie onder de organisaties om te horen welke vragen er leven en welke behoefte er bij organisaties is. Aan de hand van de antwoorden gaan we in het najaar activiteiten organiseren die organisaties verder kunnen helpen. Vult u de vragenlijst in? Dit kan tot en met uiterlijk vrijdag 9 september.  Alvast hartelijk dank. 

Vul de korte vragenlijst in en verstuur deze digitaal. 

NLdoet: “Het was echt een geslaagde dag!” 

18-03-2024
Afgelopen weekend was het NLdoet, een jaarlijks terugkerende, landelijke vrijwilligersactie die georganiseerd wordt door het Oranje Fonds. I…
Lees meer over NLdoet: “Het was echt een geslaagde dag!”