Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 245 917 di en wo 9.00 – 12.00 uur
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar Nieuws

Handreiking Toekomstbestendig Coronabeleid

Gepubliceerd op:

De zwaarste fase van de coronacrisis lijkt achter ons te liggen maar het virus is nog niet weg. Mocht de coronasituatie verergeren dan gaat de overheid ervan uit dat de verschillende sectoren zelf plannen maken hoe om te gaan met een opleving van het virus. Het uitgangspunt is daarbij om de samenleving, waaronder de buurt- en dorpshuizen, open te houden.
Met het oog daarop hebben Sociaal Werk Nederland, het Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners (LSA), de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) en de Landelijke Vereniging Kleine Kernen (LVKK) een handreiking voor toekomstig coronabeleid voor buurt- en dorpshuizen opgesteld. Deze handreiking is afgestemd met het ministerie van VWS en helpt ons de buurt- en dorpshuizen om zo lang als mogelijk op verantwoorde wijze de deuren open te houden. Wij zullen ons beleid hier ook op aanpassen. In het document worden vier (opschalings)stappen beschreven. Klik op Handreiking Toekomstbestendig Coronabeleid om te downloaden.

Downloaden cursus 'Succesvol werven van vrijwilligers'.

28-04-2023
Begin 2023 hebben het VIP! en Sport Drenthe een cursus van drie avonden georganiseerd over 'Succesvol werven van vrijwilligers'. Deze cursus…
Lees meer over Downloaden cursus 'Succesvol werven van vrijwilligers'.