Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 245 917 di en wo 9.00 – 12.00 uur
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar Nieuws

Aanmelding Hét Compliment van Drenthe gestart

Gepubliceerd op:

De inschrijving voor Hét Compliment van Drenthe is gestart. Ook dit jaar waardeert de provincie Drenthe het vrijwilligerswerk. Dit is het derde achtereenvolgende jaar dat de Drentse vrijwilligers door de provincie in het zonnetje worden gezet. Het thema voor dit jaar is ‘Positieve Gezondheid’. Een vrijwilligersorganisatie/-initiatief aanmelden kan tot en met 30 september via www.provincie.drenthe.nl/compliment.

Klik hier om meer te lezen over Het Compliment. 

 

Hét Compliment van Drenthe is bedoeld voor organisaties en initiatieven die op een buitengewone, aansprekende en succesvolle manier met vrijwilligers werken. Met Hét compliment van Drenthe waardeert de provincie de inzet van vrijwilligers en krijgen zij een kans om wat extra’s te doen met 3.000 euro voor hun vereniging, club, initiatief of organisatie in Drenthe. Hét compliment is bedoeld voor vrijwilligers die op een buitengewone, aansprekende en succesvolle manier samenwerken. CMO STAMM onderschrijft het belang van vrijwilligers in de provincie; zij verdienen de schijnwerpers. Ook dit jaar organiseren wij weer met veel enthousiasme Hét Compliment van Drenthe.

Vorig jaar ging Hét compliment naar Stichting Ouderenvervoer Norg. Dankzij deze vrijwilligers kunnen mensen die niet zelfstandig kunnen reizen toch overal naartoe.

Vertrouwenscontactpersoon (VCP)

26-10-2023
In november 2023 werd er door het NOV een boeiende bijeenkomst georganiseerd over de VCP (vertrouwenscontactpersoon). In de download die hie…
Lees meer over Vertrouwenscontactpersoon (VCP)