Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 245 917 di en wo 9.00 – 12.00 uur
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar overzicht

Hulp bij thuisadministratie

Geldzaken of administratie bijhouden; het is niet voor iedereen even makkelijk. En door omstandigheden kunt u ook nog eens het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld na het overlijden van uw partner, bij een scheiding, of bij verlies van uw baan.


Vrijwilligers van Humanitas Thuisadministratie kunnen helpen (niet één keer, maar wekelijks) bij het op orde brengen en houden van de (financiële) administratie. 


Samen met u worden uw inkomsten en uitgaven op een rij gezet en wordt nagegaan waar u recht op heeft. Er wordt een overzichtelijk huishoudboekje gemaakt. Daarna kunt u zelf uw weg vinden in uw eigen administratie en financiën. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder. 


Een vaste vrijwilliger met administratieve kennis komt geregeld bij u thuis en helpt met het (weer) op orde brengen van uw administratie. Bij grote schulden of problemen kan onze vrijwilliger helpen bij het zoeken naar een oplossing.


U bent verzekerd van deskundige hulp. De vrijwilligers worden geschoold of hebben al veel ervaring. Zij kunnen met hun vragen altijd terecht bij een beroepskracht van Humanitas. Omdat ze met vertrouwelijke informatie werken, worden ze door ons zorgvuldig geselecteerd. Elke vrijwilliger beschikt over een Verklaring Omtrent Gedrag.


U blijft zelf verantwoordelijk en maakt zelf de keuzes. De vrijwilliger neemt uw administratie niet over. Ons uitgangspunt is dat u na verloop van tijd zelf uw administratie (weer) doet.


Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.


Aanvragen vrijwilliger
De dagelijkse leiding van het project is in handen van de projectcoördinator. Deze beoordeelt uw hulpaanvraag. Nadat u zich voor hulp heeft aangemeld, volgt een nadere kennismaking bij u thuis. U heeft dan een intakegesprek met de coördinator. Aan de hand hiervan wordt bekeken of uw aanvraag voor ondersteuning in aanmerking komt. Als dit het geval is, wordt u in contact gebracht met een vrijwilliger die goed past bij uw wensen en mogelijkheden.


Aanmelden
 kan via de groene knop onderaan deze pagina.

Humanitas Aa en Hunze logo

Humanitas Aa en Hunze

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!