Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 245 917 di en wo 9.00 – 12.00 uur
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar overzicht

Burenhulp Annerveenschekanaal

Burenhulp Annerveenschekanaal is opgezet door enkele vrijwilligers voor het regelen van eenvoudige, niet professionele hulp aan de dorpsbewoners, die niet bij machte zijn dit zelf uit te voeren. De hulp wordt gegeven vanuit de bewoners van het dorp door mensen die zich daarvoor hebben aangemeld.


Hulp die gegeven kan worden omvat kleine karweitjes in en om het huis, het doen van boodschappen, oppas regelen voor ouders die hun eigen oppas door een plotseling probleem zien wegvallen. Ook een niet geplande vrije dag van school valt hier onder. Ook op het gebied van vraagstukken over computers hebben we expert in ons midden. En zo zijn er meer probleempjes die bij burenhulp kunnen worden voorgelegd. 


Normaal gesproken is Burenhulp er ook voor het vervoeren of begeleiden van mensen naar dokter of ziekenhuis, gezamenlijk  boodschappen doen en het gezelschap houden van mensen die daar behoefte aan hebben. 


Als u een hulpverzoek heeft, aarzel dan niet om  06-57603551 te bellen. De telefoon ligt bij 1 van de vrijwilligers, spreek uw boodschap in u wordt altijd teruggebeld.


Bovenstaand nummer is ook te gebruiken om u aan te melden voor het leveren van hulp bij (incidentiele) klusjes. Uw naam en nummer komt dan op de lijst te staan, u kunt aangeven waar u hulp voor kunt bieden. Wanneer er een hulpvraag is wordt de lijst bij langs gebeld. 


Burenhulp Annerveenschakanaal werkt onder de paraplu van Dorpsorganisatie Annerveenschekanaal.

  • Activiteiten: Klussen in/om het huis, Vervoer, Voorlichting, Praktische hulp.

Burenhulp Annerveenschekanaal

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!