Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 245 917 di en wo 9.00 – 12.00 uur
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar overzicht

AutoMaatje

Heeft u vervoer nodig naar bijv. huisarts, ziekenhuis, bibliotheek, winkel of wilt u iemand een bezoekje brengen? Bent u minder mobiel en kunt u zelf geen vervoer meer regelen of geen gebruik maken van de vervoersvoorzieningen in de gemeente? Schakel dan ANWB AutoMaatje in.


AutoMaatje is een samenwerking tussen gemeente Aa en Hunze, welzijnsorganisatie Impuls en de ANWB. Vrijwillige chauffeurs halen en brengen u in hun eigen auto tegen een onkostenvergoeding (€ 0,35 per kilometer).


Wilt u een rit maken? Bel dan minimaal 2 werkdagen van tevoren met Impuls tel.: 0592-245 924, bereikbaar maandag t/m vrijdag 09:00 - 12:00 uur.


Voor vragen of meer informatie: reageer onderaan deze pagina.

  • Activiteiten: Vervoer.
AutoMaatje Impuls logo

AutoMaatje Impuls

Impuls is er voor iedereen in de gemeente Aa en Hunze. We zetten ons actief in om de eigen kracht en talenten van de inwoners te versterken. We brengen mensen in dorpen en buurten samen, adviseren en begeleiden. Met elkaar werken we aan de leefbaarheid in een dorp of buurt.

Onze medewerkers bieden zowel organisaties als inwoners hulp en ondersteuning bij verschillende onderwerpen. Denk daarbij aan vrijwilligerswerk, mantelzorg, bewonersinitiatieven, trainingen, maatschappelijk werk, jeugd- en jongerenwerk, buurtbemiddeling en ANWB AutoMaatje.

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!