Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 245 917 di en wo 9.00 – 12.00 uur
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar overzicht

AutoMaatje helpt met vaccinatieritten

Ook voor het vervoer naar een vaccinatie locatie zijn wij voor u beschikbaar.  U kunt contact opnemen met Impuls op telefoonnummer 0592-245924 of per mail: automaatje@impulsaaenhunze.nl


 


RIVM maatregelen


Bij het vervoer hanteren wij de algemeen geldende RIVM maatregelen zoals vaak handen wassen, 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje.  


 


Mee doen


Om gebruik te maken van ANWB AutoMaatje hoeft u alleen maar contact op te nemen met de coördinator. Aanmelden voor ANWB AutoMaatje is gratis. U betaalt alleen een kleine vergoeding van €0,30 per kilometer per rit aan de vrijwilliger.


 


Zo werkt ANWB AutoMaatje


Heeft u vervoer nodig? Neem dan twee dagen van te voren contact op met ANWB AutoMaatje via telefoonnummer van Impuls 0592-245924 of per mail: automaatje@impulsaaenhunze.nl


 


Hierna zoekt de coördinator een vrijwilliger uit de poule van chauffeurs die u, op het gewenste moment wil rijden.


De coördinator belt u terug als er een vrijwilliger beschikbaar is en geeft de globale hoogte van de verschuldigde onkostenvergoeding aan. De vergoeding bedraagt € 0,30 per kilometer gerekend vanaf het huis van de vrijwilliger -vermeerderd met eventuele parkeerkosten.


Op het afgesproken tijdstip meldt de vrijwilliger zich biju en gaat u samen op stap. Bij korte ritten zal hij vaak bij u blijven. Zit er veel tijd tussen de tijd heen- en terugrit? Dan maakt hij een afspraak wanneer hij weer klaarstaat voor de terugreis.


U betaalt de onkostenvergoeding na de rit rechtstreeks aan de vrijwilliger. 

  • Periode: Eenmalig.
AutoMaatje Impuls logo

AutoMaatje Impuls

Impuls is er voor iedereen in de gemeente Aa en Hunze. We zetten ons actief in om de eigen kracht en talenten van de inwoners te versterken. We brengen mensen in dorpen en buurten samen, adviseren en begeleiden. Met elkaar werken we aan de leefbaarheid in een dorp of buurt.

Onze medewerkers bieden zowel organisaties als inwoners hulp en ondersteuning bij verschillende onderwerpen. Denk daarbij aan vrijwilligerswerk, mantelzorg, bewonersinitiatieven, trainingen, maatschappelijk werk, jeugd- en jongerenwerk, buurtbemiddeling en ANWB AutoMaatje.

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!